J

Judith voor Diabetes Plus ! 42 km Dam tot Dam

Judith van Beem

( Dam tot Dam 2023 )

Opgehaald

1.032
206% bereikt van mijn streefbedrag € 500

Ik wil Stichting Diabetes +  (100% patiëntgedreven en 100% type 1)  heel graag een warm hart onder de riem steken!  Deze fantastische club biedt zoveel goeds voor de groep type 1 diabeten.  Hun missie : "Diabetes+ zet zich in voor een betere kwaliteit van leven voor mensen met type 1 diabetes en alle schillen eromheen; of je nu partner, ouder, kind, vriend, vriendin, sportmaatje, behandelaar of werkgever bent van iemand met type 1. Of je ermee in aanraking bent of nog komt. Het beste eruit halen, dat is onze missie ".

Ik ben al 40 jaar dankbaar voor alle steun en support en betrokkenheid rondom mijn diabetes van mijn naast familie en mijn vrienden. Zij zijn zo begripvol en liefdevol naar mij toe. Sinds ik Diabetes + ken is mijn club van leuke mensen alleen maar uitgebreid. Het blijkt ontzettend  fijn om ook mensnen met diabetes type 1 in mijn vriendenkring te mogen sluiten. De gesprekken en ontmoetingen met type 1-ers zijn zo waardevol ; ik voer de gesprekken met een lach en een traan. Natuurlijk is de herkenbaarheid van alle dagelijkse ervaringen, overwinningen en stuggles zo fijn ! Diabetes type 1 is gewoon een ingewikkelde aandoening die er 24 uur per dag 7 dagen per week is. Nooit vakantie, nooit een dagje vrij.

Op 16 september wandel ik 42 kilometer samen met vele andere type 1-ers tijdens de van Dam tot Dam loop. Ieder euro die ik ophaal doneer ik aan Diabetes + omdat ik deze club een toekomst gun !

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer